12/11/18

Τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση 4/11/2018


ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 4ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
            Στις 4/11/2018 πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου η τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου Ιλίου. Στις 6:00μμ όπου ήταν αρχική ώρα Συνελεύσεως δεν υπήρξε απαρτία. Η επαναληπτική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε κατά τις ώρες 7:00μμ-8:30μμ στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου, αφού κρίθηκε ότι  υπάρχει απαρτία.
Ορίστηκε Προεδρείο αποτελούμενο από τις κ.κ. Κεχαγιά Φανή και Κέκου Αλίκη, το οποίο αποφάσισε ότι νομιμοποιείται να προβεί σε Γενική Συνέλευση.
Ακολούθησε διαδικασία η οποία περιελάμβανε:
1.    Διοικητικό Απολογισμό της θητείας του Δ.Σ.
2.    Οικονομικό Απολογισμό
3.    Προκήρυξη εκλογών για εκλογή νέου Δ.Σ.
·         Τον απολογισμό έκανε η Πρόεδρος κα Ελένη Νικολοπούλου. Δόθηκε έμφαση στις ενέργειες που έγιναν από το Δ.Σ. για την υλοποίηση αναγκών που αφορούσαν το σχολείο καθώς και αναφέρθηκαν περιληπτικά οι υπόλοιπες δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχε το σχολείο μας με προτροπή του Συλλόγου.
·         Διαβάστηκε από την κα Φανή Κεχαγιά ο ετήσιος οικονομικός απολογισμός ο οποίος και έγινε αποδεκτός με πλήρη πλειοψηφία.
·         Καλέστηκε ο διευθυντής,  κ.Ελευθέριος Δρόσος, ο οποίος ενημέρωσε τους γονείς σχετικά με τα λειτουργικά ζητήματα του σχολείου και ο οποίος προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με διένεξη η οποία υπήρξε με γονέα και δασκάλους κατά την περασμένη σχολική χρονιά (η οποία οδήγησε σε μηνυτήρια αναφορά κατά των διδασκόντων του σχολείου μας), εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του όσον αφορά το γεγονός ότι ο Σύλλογος δεν πήρε θέση στο συγκεκριμένο συμβάν.
·         Στη συνέχεια συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα των εκλογών. Αποφασίστηκε με πλειοψηφία οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. να διεξαχθούν την ημέρα που θα δοθούν στους μαθητές οι βαθμοί (Δεκέμβριος 2018).
·         Τέλος εκλέχθηκε Εφορευτική Επιτροπή, που αποτελείται από την κα Ρούλα Ζερδεβά και από την κα Μαρία Νικολοπούλου η οποία σε συνεργασία με το απερχόμενο Δ.Σ. (ως προς την παροχή στοιχείων επικοινωνίας κλπ) αναλαμβάνει την εκλογική διαδικασία καθώς και να δημοσιοποιήσει στα μέλη του Συλλόγου και να αναρτήσει στο blog του τους υποψήφιους, την μέρα και ώρα των εκλογών.
                                           Το Προεδρείο της Γ.Σ.
Φανή Κεχαγία                                                                                    Κέκου Αλίκη