12/11/18

εκλογές Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2018


Ίλιον 12/11/2018

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος είναι η χρονιά εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, την Ένωση Γονέων, το Σχολικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Η διενέργεια εκλογών θα πραγματοποιηθεί στις 17/12/2018 (ημέρα επίδοσης ελέγχων) κατόπιν της προκήρυξής τους στη Γ. Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 04 Νοεμβρίου 2018.
Η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές είναι απαραίτητη, προκειμένου να εκπροσωπηθεί ο Σύλλογος Γονέων μας στην Ένωση Γονέων, στο Σχολικό Συμβούλιο και στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να ψηφίσουν τουλάχιστον οι γονείς του 1/3 του συνόλου των παιδιών του σχολείου μας. Ευελπιστούμε ότι η πλειοψηφία των γονέων θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας.
Την ημέρα των εκλογών μπορείτε να καταβάλλετε και την ετήσια συνδρομή για το ταμείο του συλλόγου, που είναι 5 € .
·    Η υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ., την Ένωση Γονέων, την Σχολική Επιτροπή ή την Εξελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.
·        Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και σε ποιο όργανο θέλουν να συμμετάσχουν (ένα ή περισσότερα)
Οι υποψηφιότητες μπορούν να αποστέλλονται με email στην παρακάτω διεύθυνση : sg6dimiliou@gmail.com