12/6/18

Γιορτή Συλλόγου (μέρος 2ο)

Το Δ.Σ. του συλλόγου αποχαιρέτησε την χρονιά με τα πιο κάτω λόγια:

"Κυρίες και Κύριοι
Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της.
Ο Σύλλογος ήταν και πάλι παρών. Ασχολήθηκε, έτρεξε, προσπάθησε και τελικά έλυσε προβλήματα. Όχι όλα και όχι όπως θα επιθυμούσε. Βρέθηκε αντιμέτωπος με ανθρώπους που δεν ήξεραν την λειτουργία των θεσμών.
 
Παρ’ όλα αυτά συνεργαστήκαμε και με τον Δήμο Ιλίου, σε διάφορα προγράμματα, με το σχολείο, στις εκθέσεις βιβλίου, μαζί σας, στις διάφορες εκδηλώσεις που συμμετείχατε αλλά και με τα παιδιά με τις δραστηριότητες που διοργανώσαμε.
Βάψαμε την αίθουσα εκδηλώσεων, αγοράσαμε laptop στο σχολείο και συναντηθήκαμε ακόμα και με τον δήμαρχο για τα προβλήματα του σχολείου. Τα παιδιά μας ομόρφυναν την αυλή, με την ζωγραφικό έργο τους.
Επιδιώξαμε να ζωντανέψουμε το σχολείο τις ώρες που ήταν κλειστό και το καταφέραμε ως ένα σημείο.
 
Σήμερα αποχαιρετούμε τα "εκτάκια". Οι αναμνήσεις από το Δημοτικό πάντα θα τα συντροφεύουν.
 
Κυρίες και Κύριοι
Ο Σύλλογος θα είναι παρών και την επόμενη χρονιά. Θα συνεχίσει να βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του σχολείου, στην επίλυση των προβλημάτων και να δίνει διεξόδους στις ελεύθερες ώρες των παιδιών. Θα είναι παρών και θα προσπαθεί να αναδεικνύει την ουσία των προβλημάτων και δίνει εφικτές λύσεις όπου υπάρχει θέληση.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πέτρο, το δάσκαλο του θεατρικού παιχνιδιού, την Ευγενία, την δασκάλα του χορού και τον Γιάννη, τον δάσκαλο της ζωγραφικής.

Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, όλο το διδακτικό προσωπικό τους σχολείου μας, που προσπαθεί, με όχι πάντα εύκολο τρόπο και ελλειπή μέσα, να διδάξει τα παιδιά μας και που δυστυχώς σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό που βοηθά στη λειτουργία του σχολείου.
 
Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και με το καλό να βρεθούμε τον Σεπτέμβρη."